Home

Ontdek het Ultieme Kampeeravontuur met NOMAD®

Ben je klaar voor een onvergetelijke kampeerervaring? Met NOMAD ben je altijd goed voorbereid op jouw volgende kampeeravontuur. Of je nu gaat lichtgewicht kamperen, comfortabel kamperen, bushcraft of familie kamperen, NOMAD heeft de perfecte uitrusting voor jou.

Lichgewicht Kamperen zonder In te Leveren op Comfort

Wil je eropuit trekken in de natuur, maar niet te veel gewicht meeslepen? Kies dan voor de lichtgewicht kampeeruitrusting van NOMAD. Deze producten zijn speciaal ontworpen om jouw kampeerervaring zo aangenaam mogelijk te maken, zonder dat je een zware rugzak hoeft mee te sjouwen. Denk aan compacte slaapzakken, lichtgewicht tenten en handige rugzakken.

Comfortabel Kamperen

Voor de kampeerders die graag wat meer comfort willen tijdens hun kampeeravontuur, biedt NOMAD ook een breed scala aan comfortabele kampeerartikelen. Zoals zelfopblazende slaapmatten, ruime tenten en zachte slaapzakken. Zo geniet je van een heerlijke nachtrust onder de sterrenhemel, zonder in te leveren op comfort.

Bushcraft: Overleven in de Natuur met NOMAD®

Ben je een echte avonturier en wil je jouw bushcraft vaardigheden verbeteren? Met de producten van NOMAD ben je altijd goed voorbereid op elke situatie.  Met onze producten ben je klaar voor elk avontuur in de wildernis.

Familie Kamperen: Plezier voor Jong en Oud

Samen met het gezin genieten van de natuur? Ook voor familie kamperen heeft NOMAD alles in huis. Kies bijvoorbeeld voor een ruime familietent, zodat iedereen genoeg ruimte heeft om te slapen en te spelen. En met de comfortabele slaapzakken en matten van NOMAD, wordt het een kampeerervaring om nooit te vergeten.

Kortom, met NOMAD ben je altijd klaar voor een onvergetelijk kampeeravontuur. Ontdek het zelf en ervaar het plezier van kamperen in de natuur!