Home

Backpacks

ONTDEK DE WERELD MET NOMAD BACKPACKS: JOUW ULTIEME OUTDOOR GEAR

Ben je een fervent reiziger, hiker of trekking liefhebber? Dan weet je als geen ander hoe belangrijk het is om te kunnen vertrouwen op je uitrusting. NOMAD is hét merk voor outdoor gear die jouw avonturen naar een hoger niveau tilt. Met hun Duurzame en comfortabele rugzakken ben je klaar om de wereld te ontdekken.

SUSTAINABLE REIZEN MET NOMAD

Reizen en het milieu gaan niet altijd hand in hand. Maar met de sustainable backpacks van NOMAD draag je bij aan een betere wereld. De rugzakken zijn gemaakt van gerecyclede materialen en hebben een minimale impact op het milieu. Zo kun je met een gerust hart op pad en genieten van de prachtige natuur om je heen.

TREKKING EN HIKING MET COMFORT OP JE RUG

Of je nu de bergen in gaat voor een uitdagende trekking of een ontspannen hike door het bos maakt, het is essentieel dat je rugzak comfortabel zit. Met een NOMAD backpack ervaar je het ultieme comfort op je rug. De rugzakken zijn ontworpen met ergonomische schouderbanden, verstelbare heupriemen en een goed geventileerd rugpand. Zo blijft je rug koel en droog en kun je urenlang wandelen zonder last te krijgen van je rug.

DE VOORDELEN VAN NOMAD BACKPACKS OP EEN RIJTJE:

  •  * Duurzaam en milieuvriendelijk
  •  * Comfortabel en ergonomisch ontwerp
  •  * Geschikt voor diverse outdoor activiteiten
  •  * Stijlvol en functioneel

Waar wacht je nog op? Ga op avontuur en ervaar zelf het verschil dat een NOMAD backpack kan maken. Kies voor outdoor gear die jouw reizen, trekking en hiking ervaringen naar een hoger niveau tilt. Ontdek de wereld met een duurzame en comfortabele rugzak van NOMAD.