Home
Partners in Green

Ontmoet onze green allies

Stap voor stap bewegen we naar een groener merk. Maar dat doen we niet alleen; samen met jou, samen met onze green allies maken we de weg vrij.

Meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden

Trees For All

Meisje kijkt omhoog in bos
Meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden

Trees For All

Onze wereld heeft meer bos nodig: voor een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden. Daarom plant stichting Trees for All bomen in Nederland en in het buitenland. Wij sluiten aan bij hun Green Friday movement, waar we een statement maken tegen overconsumptie op Black Friday. Zo maken we van Black Friday, Green Friday! Samen maken we de wereld een stukje groener. Hoe? NOMAD producten gaan een leven lang mee. In plaats van jou aan te sporen een nieuw NOMAD product te kopen, zien we graag het NOMAD product wat jij reeds in je bezit hebt in actie! Stuur ons een foto van jou met je NOMAD product in actie en wij planten een boom voor elke inzending.

Samen maken we impact

Rainbow Collection

Man op het strand met NOMAD rugzak, stapelt steentjes op elkaar
Samen maken we impact

Rainbow Collection

De meest vervullende reis? Die naar een duurzamere toekomst. Al jaren is het onze missie (en plezier) om jouw reizen over de hele wereld te ondersteunen, of het nu gaat om korte trips of langere avonturen. Simpelweg omdat we van de natuur houden en graag de ervaring van het genieten van de buitenwereld delen. Onlangs hebben we de handen ineen geslagen met de visionaire mensen van Rainbow Collection en werken we met volle focus samen aan een duurzamere collectie, circulair productontwerp, duurzame bedrijfsvoering en natuurlijk het inspireren van onze Nomaden om zo bewust mogelijk op reis te gaan en zo min mogelijk sporen achter te laten.

Een kleine, effectieve schuilplaats

Sheltersuit

Een man in een sheltersuit
Een kleine, effectieve schuilplaats

Sheltersuit

Buiten overleven ongeacht de omstandigheden. Dat is de verbindende missie van Sheltersuit en NOMAD®. Al sinds de start van Sheltersuit in 2014 doneert NOMAD® slaapzakken aan de stichting. Graag helpen wij hen met het bieden van een kleine, maar effectieve en warme haven voor daklozen. De producten van Sheltersuit zijn ontwikkeld als kortetermijnoplossing voor een langetermijnprobleem. Het lost het probleem van daklozen en vluchtelingen die onderdak zoeken niet op, maar het voorkomt wel dat mensen op straat onderkoeld raken. Hiermee bieden we samen warmte, upcyclen we slaapzakken én worden er banen gecreëerd voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.