Home
Nature Kin

NATURE'S KIN

Tales of People and Their Places

Nature's Kin: Tales of People and Their Places

Welke rol speelt natuur in jouw leven? En welke dagelijkse praktijken hanteer je om de natuur om je heen te beschermen?

Dit jaar lichten we persoonlijke verhalen uit van mensen met een bijzondere connectie met de natuur om hen heen en de keuzes die ze maken om het te behouden, eraan terug te geven of er zo bewust mogelijk mee om te gaan.

Wij vieren individuen die een bewuste, duurzame levensstijl leiden en een grote liefde en respect voor de natuur bezitten.

Episode 1

Gabriel Rosa

Man met grote NOMAD rugzak al klimmend
Episode 1

Gabriel Rosa

Een buitenmens in hart en nieren. Gabriel groeide op op een boerderij in het zuiden van Brazilië waar hij zijn dagen doorbracht met vissen en paardrijden met zijn grootvader, en mountainbiken met zijn vrienden. Zijn passie voor de buitenlucht, de zee en fotografie brengt hem naar plaatsen en op avonturen waar hij probeert de schoonheid van zijn omgeving vast te leggen door zijn lens. Gabriel woont nu in het zuiden van Portugal, waar hij zich dagelijks omringt en onderdompelt in de natuurlijke schoonheid die deze plek te bieden heeft. Hij is toegewijd aan het behouden ervan, onveranderd en onbedorven. Bekijk het volledige verhaal van Gabriel in deze korte documentaire.

Episode 2

Patrizia Bruno

Vrouw met rugzak op berg
Episode 2

Patrizia Bruno

Als er iemand is die de essentie belichaamt van wat het betekent om zich in te zetten voor de bescherming van onze natuurlijke omgeving, dan is het Patrizia. Ze groeide op in de Italiaanse Alpen, die dienden als haar eigen, eindeloos vermakelijke speeltuin. Samen met haar ouders en zus reisde ze veel in hun busje en brachten ze hun dagen door met wandelen, klimmen en kamperen. Als verslaggever en auteur had Patrizia de kans om enkele van de meest afgelegen plekken op onze planeet te verkennen en heeft ze veel rondgereisd. Nu heeft ze zich gevestigd aan de kust in het zuidwesten van Frankrijk, waar ze - voor het eerst in haar leven - de behoefte voelde om te blijven. Dit alles terwijl ze haar avontuurlijke en vrijgevochten levensstijl blijft behouden. Bekijk Patrizia's volledige verhaal in de korte documentaire hieronder.